Om oss 

Vi är ett familjeföretag och startade vår verksamhet med gurkodling 1985. 1993 förändrade vi inriktningen och övergick till enbart odla blommor, vilket är vår huvudsakliga inriktning än idag. De växter som vi odlar varierar från år till år men det som alltid ingår i vårt bassortiment är pelargon, kryddor, utplanteringsväxter, perenner, pensé och medicinalväxter. Vi har också ett varierande utbud av mer ovanliga växter och på sommaren kan vi även erbjuda såväl sommar- som hösthallon och naturligtis även jordgubbar.

Sedan Hösten 2013 har vi inlett ett samarbete med Bukett & Alster vilket glädjer oss då vi kan erbjuda en utökad service med tex kransar, arrangemang och på sikt också buketter.

Närodlat, miljövänligt och kvalité

Vår tanke är att erbjuda växter i olika konstellationer med en alldeles fantastisk kvalité till ett överkomligt pris och med en hög servicegrad.

Vårt team av skickliga medarbetare motsvarar alla de höga kvalitetskraven vi ställer i vårt företag. Huvuddelen i vårt sortiment är närodlat och därigenom minskar vi alla belastningen på vårt klimat och på vår närmiljö. I vår växtodling använder vi inte heller kemiska medel eller retarderingsmedel vilket kan medföra att våra växter kan bli något högre än vad som är vanligt.

Vi har fått en ny delägare i BlomsterStallet, Tatiana Smirnova, sen 15 september 2013. Tatiana är utbildad florist och är mycket uppskattad för sina binderier och olika arrangemang.